Hört talas om årets hetaste album? Det släpps den 19 april och bakom det står ingen mindre än den briljanta singer/songwritern Daniel Norgren – som dessutom nyligen meddelade att han kommer till Way Out West i sommar, och det mina vänner vill ni inte missa!

Föreställ dig en mörklagd scen, allt är stilla där det enda som hörs är publikens sorl och till de mjuka tonerna från en akustisk gitarr syns skenet från en ensam Robe strålkastare riktad mot kvällens huvudperson för att sedan låta hela scenen fyllas av ljus och showen drar igång. Men inte vilken show som helst, scenens mittpunkt i ljusen från scenens allra bästa strålkastare står ingen mindre än countrystjärnan Daniel Norgren. Känner du känslan och vill uppleva detta? Då ska du definitivt spetsa in dig på att få tag i dina biljetter till sommarens Way Out West festival denna sommar. Nyligen meddelade nämligen arrangören Luger i ett pressmeddelande att man är väldigt glada att kunna presentera, vad man beskriver som, en kvalitetsartist till sitt redan starka utbud med spännande nummer. Men än känns det långt till sommar och fram tills att festivalen går av stapeln kanske du vill gotta ned dig hemma i soffan och njuta av Norgrens musik redan nu? Visserligen är hans äldre låtar fortfarande lika gripande och självklara i både radio och framträdanden live eller på tv, men för den delen skull ska du inte missa att han släpper ett nytt album redan nu i april. Närmare bestämt den 19 april släpps det efterlängtade albumet Woog dang och i Göteborgs posten skriver man att vi efter denna platta inte längre kommer ha några som helst problem med att särskilja denna uppkomling bland artister från den halvroliga schlagerkomikerna Daniel Norberg. För visst har de lika namn och lätt kan blandas ihop, så det är inte så konstigt om du gjort det, en detta är just vad du kommer sluta med efter att ha lyssnat till albumet om vi ska tro Göteborgs posten – vilket vi såklart gör.

Ny singel släppt, albums släpps snart och inom kort live på scen

Den som vill anklaga Daniel Norgren för att lata sig får nog ta och tänka om lite. Alldeles nyligen släpptes singeln Let Love Run The Game och denna fullkomligt älskades av både fans och kritiker, så visst är det många som nu längtat efter hans album – något som artisten kommer släppa överraskande fort till fansens lycka. Och på Nöjesguiden skriver man att framträdandet på Way Out West också kommer att bli hans enda festivalspelning med det här nya albumet, så säkra biljetter dit som sagt. I alla fall ska du göra det om du vill se det live, annars finns det att köpa den 19 april som nämnt.

Norgren-album väl värda en lyssning:

  • Woog dang 2019
  • Skogens Frukter 2017
  • SAKNAD soundtrack 2016
  • Kerosene Dreams 2007
  • Alabursy 2015
  • The Green Stone 2015
  • Buck 2013
  • Black Vultures 2011
  • Horrifying Deatheating Bloodspider 2010
  • Outskirt 2008